Lid worden

Tof dat je enthousiast bent! Op deze pagina vind je alle informatie over lid worden bij Cleopatra. Je kunt je tijdens de hele KEI-week én de week ervoor inschrijven!

Nu inschrijven

Hoe moet ik mij inschrijven?

Inschrijven is 2-stappenproces. Eerst vul je het formulier op onze website in. Om de inschrijving af te ronden kom je gewoon een keer bij ons langs. Op het pand is altijd iemand aanwezig die je inschrijving kan afronden.


Ga naar stap 1

Wat houdt een lidmaatschap in?

Zodra je lid bent van Cleopatra heb je de rest van je studententijd altijd een plek waar je welkom bent. Hier kan je ontspannen, feesten, studeren en escaleren. We zijn bijna elke dag open en onze kokers zorgen er dan voor dat er lekker en goedkoop avondeten op tafel staat. Daarnaast is niets verplicht!

Bij Cleopatra maak jij de regels

Heb je het even te druk om langs te komen, dan zal niemand je daarop aankijken. Hierdoor is een lidmaatschap goed te combineren met je studie. Heb je wel genoeg tijd? Dan is er altijd iets te doen. Cleopatra zit vol mogelijkheden om jezelf te ontplooien binnen commissies. Ook kun je deelemen aan één van onze vele activiteiten.


Introductieperiode

Onze introductieperiode is geheel vrijblijvend. Dit betekent dat je er alleen aan mee hoeft te doen als je het zelf wil. Hij zit vol leuke activiteiten om elkaar beter te leren kennen, geen ontgroening dus. Inmiddels is de introductieperiode van start gegaan, en zolang deze nog loopt kun je gewoon lid worden. Wel is het leuk dit zo snel mogelijk te doen, zodat je met zoveel mogelijk activiteiten mee kan doen!

Nu inschrijven